Nyheder

Download PDF

Dette er en side udelukkende til opdateringer her på siden.

Seneste nyt

27. november 2013 – På siden for bure er der opdateret med links til to startsæt for hamstere. LUX Shoppen og Dansk Hamsterforening har samarbejdet om et startsæt til både guldhamster og dværghamster. Begge sæt har den fulde opbakning her på hamsterinfo.dk :)

30. juni 2013 – Ja så skete der lidt nyt – lidt mere at udfylde tiden med :)
I går fik jeg oprettet en blog-profil på Gnaverportal.dk, et sted hvor der vil komme små korte artikler, produkttests osv., som så også vil blive refereret herind til også – evt. med en lille udvidelse herinde. Flere af vores vidensartikler vil f.eks. blive forkortet og lagt op som blog-indlæg, med link direkte tilbage til original artiklen.
Det håber vi kan være med til at give både Dansk Hamster Info og Gnaverportal lidt eksponering begge veje :)
Gnaverportal.dk er en portal for alle gnaver-ejere og -opdrættere, hvor der kan udveksles erfaringer, billeder, spørgsmål og meget mere. Et godt samlingssted med mange gnaverejere og -opdrættere.
Hvis I har nogle gode idéer til, hvad der skal skrives om først derinde, så sig endelig til :)

18. juni 2013 – Hamsterpaletten.dk har fået sin egen facebook gruppe
https://www.facebook.com/groups/536404783084376/
Ganske enkelt for at gøre det lidt nemmere at dele billeder og viden om farver og gener hos hamstere :) join endelig :)

18. juni 2013 – Der er nu oprettet en side, hvor købere af hamstere kan dele deres oplevelse af, at have købt hamster hos en opdrætter registreret på hamsterinfo.dk
Alle købere opfordres naturligvis til at dele sin oplevelse.

27. april 2013 – Ansøgning og retningslinjerne bliver rykket ind på selve hamsterinfo.dk i stedet for en ekstern side som tidligere. Dette håber jeg gør siden nemmere at finde.
Det betyder en lille omrokering af de forskellige ting omkring det, men det gør på sigt administrationsarbejdet lidt nemmere.
Der opfordres som altid til, at folk husker at holde sig opdateret på ansøgningsreglerne. :)
Ændringerne laves i løbet af de næste par dage – det kan skabe lidt kaos måske, men bare rolig, der skal nok komme helt styr på det :)

27. april 2013 – Registrering for dværghamstere: det er besluttet at alle, både DHI og DHF opdrættere kan registrere deres renartede dværghamstere gratis på databasen. Dette udelukkende for at skabe mere synlighed omkring de få renartede dværghamstere der er tilbage.

Share

Skriv et svar